Banner 1

Kop Ith

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

Pakket

Bereid je optimaal voor op je theorieexamen met het pakket bestaande uit:
- Het complete digitale theorielesboek met 25 hoofdstukken, inclusief 25 deeltoetsen na elk hoofdstuk en persoonlijke studiebegeleiding;
- 50 Interactieve theorie oefenexamens; (CBR methode)
- Meer dan 50 praktijkfilms (als voorbereiding op alle rijlesonderdelen)

Aanbieding: Nu tijdelijk bij Westkop.nl €39

(Normaal via website iTheorie €69)

Hoe het werktHoe werkt het?

Met het volledige digitale iTheoriepakket doorloop je een programma van theorielessen, toetsen, oefenexamens en praktijkfilms. Dit is de optimale voorbereiding voor het theorie-examen en de kans dat je slaagt is maximaal. De theorie is onderverdeeld in 25 hoofdstukken, elk afgesloten met een toets. Je kunt pas naar het volgende hoofdstuk als je de toets van het vorige hoofdstuk met goed gevolg hebt afgerond. Mocht je toch zakken krijg je de kans om gratis een herhalingscursus te doen.
Probeer 1 gratis theorieles

TheorieGevaarherkenning

Gevaarherkenning is het vroegtijdig opmerken, het herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Gevaarherkenning maakt deel uit van het theorie-examen bij het CBR. In het officiële CBR theorie-examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning. Bij elke vraag krijg je drie mogelijke antwoorden: remmen, gas loslaten of niets doen.

Probeer 1 gratis les gevaarherkenning

Theorie Theorie-examens

Het pakket bevat maar liefst 50 CBR theorie-oefenexamens. Een oefenexamen bestaat uit drie delen; 25 gevaarherkenningsvragen, 30 vragen over wetten en regels en 10 vragen verkeersinzicht.

Probeer 1 gratis theorie-examen

Praktijkinstructie

 

 

 

Als aanvulling op je rijlessen krijg je aan de hand van meer dan 50 instructiefilms uitleg over het handelen in de praktijk.

Volg 1 gratis instructiefilm